Fă-ți un test!

Scala de
microtraume:

Te simți stresat și tensionat și nu știi de ce?

Ți se pare că viața ta e haotică, ești agitat, nu poți dormi? Simți că e ceva ce te ingrijorează dar nu poți să stabilesti cauza? Uneori, ni se „umple paharul” cu evenimente a căror importanță pentru viața noastră tindem să o privim superficial.

De multe ori însă, influența cumulată a acestor evenimente ne poate tulbura serios. Fă acest test scurt și vezi dacă e nevoie să te gândești serios la scăderea nivelului de stress pe care îl simți.

Cum funcționează

Dacă scorul tău e între 10–150: fără probleme majore de stres și adaptare la stres.

Dacă scorul tău e între 150–199: probleme minime de adaptare la stres, predicție de 30% de apariție a unor simptome ca: migrene, oboseală, pusee hipertensive, gastrită hiperacidă până la ulcer, infecții datorate scăderii activității sistemului imunitar, etc.

Dacă scorul tău e între 200–299: probleme moderate de adaptare la stres, 50% probabilitate de apariție a unor simptome ca: migrene, oboseală, pusee hipertensive, gastrită hiperacidă până la ulcer, infecții datorate scăderii activității sistemului imunitar, etc.

Dacă scorul tău e mai mare 300 de puncte indică nivele ridicate de stres, cu predicție de 80% a apariției tulburărilor psihosomatice.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.