Cum ne măsurăm
munca:

În sine, beneficiile psihoterapiei sunt neprețuite iar consecințele pozitive ale acesteia—incontestabile. Dar deoarece avem cu toții tendința de a nu acorda valoare unui lucru primit gratuit, cât și pentru faptul că practica psihoterapiei este o meserie obținută în urma unor formări costisitoare și de lungă durată și, până la urmă, mijlocul de trai al psihoterapeuților, serviciile terapeutice au un preț. Acesta variază, de regulă, în funcție de nivelul și durata formării terapeutului și a experienței acestuia.

Mind Essence: Shape 01

Sesiune de psihoterapie individuală

Terapia individuală este procesul prin care clienții lucrează 1–la–1 cu un psihoterapeut acreditat, într-un mediu sigur și confidențial pentru a-și explora sentimentele, credințele sau comportamentele,  pentru a lucra cu amintiri care îi tulbură, pentru a identifica aspecte ale vieții lor pe care și-ar dori să le schimbe, să se înțeleagă mai bine pe sine și pe ceilalți, pentru a-și stabili scopuri personale și a lucra înspre schimbarea pe care și-o doresc.

50 de minute
140 lei
Mind Essence: Shape 01

Sesiune de psihoterapie individuală la distanță

Nu ai timp de o sesiune față în față la cabinet?
Nu poți ajunge la cabinet din cauza programului?
Locuiești în alt oraș sau în altă țară?
Vrei să beneficiezi de o sesiune de psihoterapie din confortul propriei locuințe?

Atunci o discuție pe Skype este ceea ce ți se potrivește!

50 de minute
130 lei
Mind Essence: Shape 01

Sesiune de psihoterapie de cuplu / familie

Terapia de cuplu este procesul prin care se identifică zone particulare de conflict sau aspecte ale relației lor pe care și le doresc diferite, process în care se dezvoltă un plan de acțiune pentru a îmbunătăți satisfacția cuplului și cea individuală.
Terapia de familie identifică și contribuie la modificarea acelor pattern-uri familiale care contribuie la o tulburare mentală sau de comportament și implică discuții ale terapeutului cu toți membrii familiei.

50 de minute
160 lei
Mind Essence: Shape 01

Participare în sesiune de grup

Terapia de grup este procesul prin care un grup mic de oameni (în general între 6–10 persoane) se întâlnesc față în față cu un terapeut specializat în terapia de grup. Subiectul de discuție este comun tuturor participantilor și are legatură cu o tematica dificilă—doliu, tristețe, managementul furiei, tulburări de alimentație, probleme relaționale / de cuplu, depresie cronică sau anxietate, recuperarea după o traumă sau un abuz, etc.

90 de minute
60 lei / persoană
Mind Essence: Shape 01

Sesiune de psihoterapie de consiliere și coaching

O sesiune de coaching este, ca și o sedință de psihoterapie, tot o discutie 1–la–1, însă ceea ce diferă este profunzimea acesteia și natura subiectelor abordate. O sesiune de coaching este orientată, de cele mai multe ori, înspre subiecte prezente, provocări din viața de zi cu zi a persoanei. Rezultatul unui proces de coaching îl reprezintă, în general, schimbări abordabile de atitudine și comportament, clarificare de scopuri, întărire a voinței, îmbunătățirea parametrilor vieții zilnice, etc. Un program de coaching durează mai puțin decât un proces psihoterapeutic, deoarece aspectele abordate sunt mai puțin profunde.

50 de minute
120 lei / persoană
Mind Essence: Shape 01

Sesiune personalizată

Nu găsești serviciul care ți se potrivește?

Scrie-ne la ce te gândești

Pentru studenți, șomeri și pensionari prețurile de mai jos sunt negociabile. Din respect pentru timpul clientului, chestionarele a căror completare durează mai mult de 10 minute vor fi oferite spre completare acasă, pentru a nu consuma din timpul sedinței.

Ședințele se plătesc la sfârșitul fiecărei întâlniri, fie cash, fie prin virament bancar în contul cabinetului.

Stepan Alina-Monica
Cabinet individual de psihologie
CIF: 34616383
IBAN: RO54INGB0000999905404876
ING Bank, sucursala Opera